phoneviberwhatsapp

Disponibili si pe Viber, WhatsApp +4 0743 526 653
Pret afisat = Pret Final. Fara Carte de Credit. Plata CASH la Sosire.Parc auto AMC rent a car

parc auto 321rentacar cluj

De ce AMC rent a car Cluj si Targu Mures YouTube

5 ani de activitate in domeniul Rent a car Cluj

Firma noastra AMC rent a car va ofera posibilitatea de a închiria masini în Cluj-Napoca, punând un accent deosebit pe confortul si siguranta clientilor. Suntem o echipa pasionata de domeniul auto pentru tehnologia si fiabilitatea lor, pasiune pe care dorim sa o împartasim cu placere clientilor nostri, adica dumeavoastra, asa ca am hotarât sa facem acest fenomen cât mai accesibil pentru voi.

În cei 5 ani de activitate, am reusit sa acoperim o gama cât mai larga de masini de închiriat care sa extinda domeniul rent a car la cele mai înalte standarde, mai ales datorita raportului calitate-pret al serviciilor oferite am demonstrat ca am devenit un partener puternic, deschis si de încredere.Compania are sediul în capitala Transilvaniei, Cluj Napoca, unde oferim spre închiriere autoturisme la cel mai bun pret de pe piata, iar satisfacerea clientilor reprezinta obiectivul nostru principal.

Satisfacerea deplina este misiunea noastra, pentru atingerea acestui obiectiv oferim clientilor: servicii de înalta calitate, respect, preturi avantajoase si promtitudine.Serviciile noastre se adreseaza atât celor care doresc sa închirieze o masina pentru o calatorie confortabila, dar sunt ideale si pentru firmele care organizeaza teambuilding-uri sau conferinte în Cluj sau în tara.

Autoturismele propuse spre închiriere sunt într-o gama foarte diversificata, la preturi competitive în functie de perioada de închiriere, fie pe termen scurt sau lung. Parcul nostru auto pentru închirieri masini Cluj este compus atât din autovehicule diesel cât si benzina, fiind întretinute corespunzator si dotate cu anvelope specifice fiecarui anotimp.

Politica firmei este îmbunatatirea continua a serviciilor, astfel încât calitatea sa fie cea care face diferenta, pentru a garanta conditii excelente de închirieri masini la cele mai mici preturi pe care le puteti gasi în Cluj.

Indiferent daca doriti sa închiriati un autoturim pe termen lung sau scurt, din Aeroportul Cluj Napoca sau Oras, va oferim consultanta profesionala, Non-Stop si permanenta privind nevoile dumneavoastra, fie prin e-mail sau prin contact direct.Pentru a închiria auto sau rezerva masina dorita nu ezitati sa ne contactati si beneficiati de cele mai bune oferte de la AMC RENTACAR.

Avantaje

 • Toate tarifele afisate au TVA INCLUS
 • Taxa cauciucuri iarna inclusa in pret
 • Program Non Stop (24/7) de predare/ primire masina din Aeroport si oras
 • Plata la primire - nu percepem nici un fel de taxa in avans
 • Peste 3000 de clienti multumiti
 • Cartea de credit nu este obligatorie
 • Plin la predare - Plin la preluare

Contact

 • 321 Rent a car in Cluj
 • Punct de lucru: Aeroport Cluj-Napoca
 • Persoana contact: Marius Costisor
 • Tel, Viber, WhatsApp: +40 (743) 52 66 53
 • E-mail: 321rentacar@gmail.com

Suntem sociabili :)

Deveniti fanul nostru pe Facebook si Google Plus.parc 321rentacar Cluj

321 rent a car Cluj - Simplu, Rapid, Ieftin si fara Carde de Credit

Alege 321 rent a car Cluj si bucura-te de vacanta ta in Romania.

Video cum poti inchiria ieftin o masina de la 321 rent a car Cluj